Wie en wat is jumping4all,

Jumping4all wil elk kind laten genieten van sport, spel en avontuur.

Jumping4all verhuurt o.a.: springkussens, een 16 en 21 meter lange stormbaan en een 9 meter haaienrun, popcorn- en suikerspinmachines, een poffertjesplaat, een ranjakoe, spellen op lucht voor pubers én jongere kinderen en allerlei oud-Hollandse spellen en zeskampspellen voor familiaire en creatieve momenten of voor teambuilding. Daarnaast kan jumping4all er voor zorgen dat kinderpartijtjes en/of buurtfeesten een echt feest wordt.
Ook verhuurt jumping4all het Interactive Play System, wij plaatsen dit in een springkussen, of op onze speciale IPS tafel, maar ook kun je dit gave spel thuis spelen, hiervoor hebben wij een speciale mat van 1.20 lang, deze past dan ook op iedere eettafel, of salontafel.

Vrolijkheid, Veiligheid en Vertier staan tijdens het gebruik van onze materialen en machines bovenaan. Dit is de reden dat jumping4all extra service(s) kan aanbieden, zoals hulp bij het transport en het opzetten van de door u gehuurde materialen. Daarnaast krijgt u instructies voor veilig en verantwoord gebruik. Tegen een geringe vergoeding is jumping4all ook bereid om u te assisteren bij uw feest of evenement, tevens zijn wij in het bezit van het basis E.H.B.O. diploma ook voor kinderen, en zijn wij in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Kernactiviteiten jumping4all:

  • Verhuur van materiaal voor kinderfeestjes, buurtfeest of evenement
  • Service en advies bij het opzetten van de materialen
  • Webshop voor de verkoop van feestartikelen.

Webshop voor de verkoop van feestartikelen

Webshop voor de verkoop van suikerspinsuiker en toebehoren

Algemene Huurvoorwaarden
Garantie Jumping4all.nl
× Chat met ons via WhatsApp